Skip to main content

Glostrup: 140.000 tilbage efter flytninger

Lejernes LO i Glostrup skaffede på et år 140.000 kr. tilbage til medlemmer, der havde et mellemværende med deres udlejer, enten efter fraflytning eller i forbindelse med nedsættelse af huslejen. I tre tilfælde har afdelingen måttet bede Fogedretten om at indkræve de skyldige beløb hos udlejer.

På generalforsamlingen d. 17/4 oplyste formanden, Annette Sønderby Jensen, videre, at der har været 12 sager til behandling i Huslejenævnet, hvoraf de fire endnu ikke var afgjort. I 6 af de resterende 8 har LLO fået medhold. Èn af sagerne har nævnet ikke kunnet tage stilling til. 8 andre sager har været behandlet i Beboerklagenævnet. Èn af dem er afsluttet uden behandling. De øvrige sager har enten ikke kunnet behandles, eller også har LLO ikke fået medhold.

Kontingentsatserne ændret

Annette Sønderby Jensen blev genvalgt som formand. Svend Aage Thomsen blev genvalgt som bestyrelsesmedlem og Susanne Bernhard nyvalgt som suppleant.

Kontingentsatserne for 2025 blev ændret. Enkeltmedlemmer, der indmelder sig i 2025 og fremover skal betale 950 kr. årligt. De følgende år betales henholdsvis 550 kr. eller 600 kr. årligt. Foreningsmedlemmer betaler 200 kr. årligt pr. husstand. Beboerforeningen Asylvej betaler 150 kr. årligt pr. husstand.Eksisterende enkeltmedlemmer skal fra 2025 betale 350 kr. årligt, mens pensionister blandt eksisternde medlemmer slipper med 300 kr. I begge tilfælde kan halvårlig betaling aftales.

Afdelingen har 420 medlemmer.

 

Om forfatteren

Se artikler af Kjeld Hammer

Redaktør på Vi Lejere.

Back to top