Skip to main content

Nævnskonference / April 2024

LLO og Danmarks Lejerforeninger har fornøjelsen af at indbyde til Nævnskonference ved professor ved juridisk Institut, Aarhus Universitet lic.jur. Hans Henrik Edlund.

Professor, lic.jur. Hans Henrik Edlund, er formand for såvel huslejenævn som beboerklagenævn, domsredaktør for Tidsskrift for Bolig- og Byggeret (TBB) og formand for Husleje- og beboerklagenævnsforeningen, og vil med sikker hånd føre os igennem Dagens program

Tid og sted: Lørdag den 20. april 2024 fra 09.15 til 16.00. Comwell H. C. Andersen, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense.

Målgruppe: Nævnskonferencen henvender sig til øvede sagsbehandlere, huslejenævnsmedlemmer, beboerklage-nævnsmedlemmer og lægdommere ved boligretten, der ønsker at opdatere deres viden om nyere lejelovgivning, nævns- og domspraksis.

Det får du med hjem: Opdateret viden om nyere lejelovgivning, nævns- og domspraksis.

I gennemgangen vil også konferencedeltagernes aktuelle problemer blive omtalt, og deltagerne opfordres til på forhånd og senest mandag den 15. april 2024 at sende problemstillinger, der ønskes drøftet, til Hans Henrik Edlund på hhe@law.au.dk  

 

Tilmelding og øvrige oplysninger: Der udbydes både fysiske og digitale pladser til konferencen, der livestreames. Hurtig tilmelding tilrådes.

Fysisk deltagelse 

Digital deltagelse

Bemærk, at du ved digital deltagelse skal registrere dig både formiddag og eftermiddag, da webinaret afbrydes i frokostpausen.

 

LLO behandler som dataansvarlig kun relevante personoplysninger om dig, og kun de personoplysninger du selv giver os i forbindelse med din tilmelding. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her: https://llo.dk/persondatapolitik

Bemærk, at du ved tilmelding giver samtykke til at konferencen livestreames. Streamingen er kun tilgængelig for de tilmeldte.

Rød By Illustration med logo

Om forfatteren

Se artikler af LLO

Nævnskonferencen henvender sig til øvede sagsbehandlere, huslejenævnsmedlemmer, beboerklage-nævnsmedlemmer og lægdommere ved boligretten, der ønsker at opdatere deres viden om nyere lejelovgivning, nævns- og domspraksis.

Oplægsholder: Professor, lic.jur. Hans Henrik Edlund.

Dato: 20. april 2024

Tidspunkt: 9.15 - 16.00

Pris: Gratis for medlemmer - betaling for ikke-medlemmer.

Back to top